Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Notícies

CARMAR amplia la seva flota de reollides a Madrid
Carmar Madrid
Barcelona 26/09/2018
Amb el nostre esforç en millorar el servei , hem fet una ampliació de la flota de vehicles que tenim a la delegació de CARMAR Madrid.
Amb aquesta inversió, pretenem millorar el nostre servei de recollies i donar una millor cobertura i flexibilitat als nostres clients.
Nova incorporació a CARMAR Tenerife
JavierRamirez
Barcelona 26/07/2018
A partir de l’1 d'agost, tenim el plaer de comptar en el nostre equip amb el Javier Ramirez, el qual entra a formar part a la nostra empresa com a responsable operatiu a la sucursal de Tenerife.
  
Estem segurs que Javier exercirà de manera excel·lent les seves noves funcions, ja que compta amb una dilatada experiència professional al sector, a més de ser una persona polivalent i amb grans capacitats resolutives.
 
 Li donem la benvinguda i li desitgem molta sort en la seva nova trajectòria professional.
CARMAR aposta pel nostre planeta
planeta
Barcelona 20/06/2018
A CARMAR  apostem per proveïdors que els hi importi el nostre món i el medi ambient.
El gran efecte "contaminant" en el nostre negoci és el transport marítim, per això a CARMAR es trien proveïdors que els importin els nostres objectius, i que lluitin cada dia perquè hi hagin millores i respectin pel medi ambient.
 
Adjuntem escrit de traçabilitat sobre l'empremta de carboni dels tràfics en els quals hem participat.
Reunió anual de l’equip comercial de CARMAR
ComercialCarmar
Barcelona 28/05/2018
Una vegada més, torna a reunir-se l'equip comercial de CARMAR. En aqueta trobada anual es defineixen noves estratègies, es presenten idees i projectes, i s'estableixen les directrius per adaptar els serveis a les exigències del sector. Una empresa com CARMAR té la capacitat d'adaptar-se a la dinàmica canviant dels seus clients i aquest tipus de trobades serveixen per identificar les seves necessitats, debatre expectatives i oferir solucions.
Mobility
mobility
Barcelona 06/04/2018
Conèixer quina és la situació de les mercaderies dels clients és fonamental per a l'organització logística de les empreses, per això CARMAR disposa del sistema “Mobility” per tal d'oferir informació precisa sobre l'estat i evolució dels enviaments, així com la localització, en tot moment, dels vehicles que la transporten. Aquest sistema ens permet oferir més informació i seguretat a tots els nostres clients i afegir un plus a la qualitat dels nostres serveis.
Ser “Partner” te la seva recompensa
Carmar_Asperger
Barcelona 15/02/2018
A CARMAR ens agrada no sols pensar en temes de negoci, i per tant intentar col·laborar dins la societat on interactuem.
 
Estem orgullosos de que el nostre Partner, Associació Asperger Balear, ens hagi donat l’oportunitat de col·laborar amb ells i amb això contribuir, encara que sigui un gest petit, a que les nenes i nens que pateixen el síndrome d’Asperguer, estiguin una mica millor.
 
Estem segurs que això és el primer pas, de moltes més col·laboracions que farem conjuntament.
CARMAR s´uneix a la cavalcada
cabalgata
Barcelona 09/01/2018
Aquest any tenim l'orgull de participar en la cavalcada, els reis mags ens han triat a nosaltres pel transport d'algun dels regals. En la nostra desfilada vam posar la màxima il·lusió i afecte perquè els més petits gaudissin de la nostra carrossa, repartint alegria i caramels.
Enhorabona al nostre director de Balears
Ezequiel
Barcelona 11/12/2017
En nom de Carmar, li donem l'enhorabona al nostre director de Balears  Ezequiel Horrach, a l’haver estat triat també President de transports de mercaderies de  Balears. En el 40 aniversari de la federació de transport, va donar una petita xerrada als més de 400 assistents. A CARMAR li enorgulleix la seva participació e involucració en el sector.
CARMAR amplia instal·lacions a les Illes Canàries
carmar
Barcelona 07/11/2017
Dins del procés d'expansió que té CARMAR a totes les illes, s'enorgulleix d'anunciar que des de l’1 de juliol de 2017, CARMAR té noves instal·lacions a Gran Canària, a la zona Industrial del GORO.

Aquestes instal·lacions són nessesaries per cubrir les nessesitats que té CARMAR en relació amb el creixement de volums i cada vegada més professionals especialitzats en l'emmagatzematge de mercaderies a l'illa.

Juan José Hernández, Director Regional de les llles Canàries i el seu equip estan desenvolupant molta feina, per demostrar que el creixement en temps difícils és possible i sobretot seguir donant un bon servei als seus clients.

Aquesta obertura és estratègica per CARMAR, permet ampliar els seus serveis logístics i ser més competitius en la distribució de béns.
Tracoesa y CARMAR uneixen els seus esforços
tracoesa_carmar
Barcelona 16/10/2017
CARMAR cotinua amb el seu preojecte inciat al 2015 amb l’objectiu de ser l’empresa admirada per el transport insular.
Durant aquests anys, el nostre procés de consolidació en front el sector ens ha portat a tancar una unió entre la branca d’activitat de Tracoesa Insular ubicada a Madrid amb la nostra estructura.
Avui donem la benvinguda al nou equip de Madrid integrat per 4 persones addicionals en el nostre centre de Coslada.
Persones que ajuden
bancoalimentos
Barcelona 02/08/2017
Tots els treballadores de CARMAR ens sentim molt satisfets per rebre l’agraïment del Banc d’Aliments de Las Palmes per la nostre col·laboració. Amb la nostre petita i humil contribució, esperem poder haver ajudat a moltes famílies que la crisis ha portat a situacions extremes.
Busca la teva forma de col·laborar: http://www.bancoalimentoslpa.org/
Factures a la Web
factweb
Barcelona 26/07/2017
Com sempre a CARMAR seguim innovant, buscant solucions per tal de fer el dia a dia més fàcil als nostres clients.
Amb aquest motiu, hem inclòs a la nostra pàgina WEB la facilitat per descarregar les factures, molt apropiat perquè pugin controlar els seus comptes de forma telemàtica en tot moment.
Seguim intentant millorar, gràcies a les aportacions dels nostres clients i els nostres empleats, els quals proposen idees realment bones i pilars claus, per la continuïtat del nostre negoci.
Presentació de l’App Pallextrack i la nova versió del sistema Twine V3 de Pall-Ex Iberia
PallexTrack
Barcelona 13/07/2017
CARMAR assisteix a la presentació de l’aplicació d’ùs intern Pallextrack que va tenir lloc a les instal·lacions generosament ofertes per Transports Ayach Girona. L’acte va estar presentat per Javier Arroyo, Cap d’Operacions de la Xarxa. CARMAR va estar present mitjançant l’assistència d’Ezequiel Horrach, Director de Balears i Francisco Pueyo, Key User.
Amb aquestes noves eines es millora la comunicació entre els membres i es dota d’una traçabilitat més precisa de la mercaderia en trànsit.
Un bon acord sobre el paper i sobre la logística
lecta_torras
Barcelona 07/06/2017
Torraspapel Distribución, distribuidora a Espanya del grup Lecta, confía en CARMAR per la logística i distribució dels seus productes a Canàries i Balears. Torraspapel Distribución és una compañía líder en la fabricació i producció de papers especials per etiquetes i embalatge flexible, paper estucat i no estucat per edició i impressió comercial i altres suports d’impressió d’alt valor afegit.
 
Ambdues empreses persegueixen un objectiu comú: la millora contínua, coneixent, valorant i satisfent les necessitats dels clients; complint amb els compromisos adquirits i sent proactius en l’oferta de productes i sreveis.
A CARMAR seguim amb les millores
Barcelona 16/05/2017
Amb la nostra política de Millora contínua i gràcies als consells provinents dels nostres clients, hem afegit a la consulta de clients de la nostra pàgina WEB, la informació del número de contenidor i embarcació.
 
Aquesta informació es necessària sobre tot, pels nostres clients de Canàries.
 
El feedback és molt important, i esperem seguir millorant dia a dia, gràcies a l’ajuda de tots.
Incorporem el DUA a la web, CARMAR amb el medi ambient
DUA
Barcelona 30/03/2017
CARMAR, seguint la seva política d’ajudar el medi ambient, i a la vegada, amb la finalitat de fer més còmoda la informació dels seus servies als seus clients, ha implementat a la seva pàgina WEB una casella on es pot obtenir de forma telemàtica, el document DUA.
 
Es un document necessari, que junt amb el conforme d’entrega ja està disponible de forma electrònica, per fer-ho més fàcil pels nostres clients.
 
A CARMAR som conscients de que el temps és or i que el medi ambient se l’ha de cuidar, pel què ens esforcem de que això segueixi així, dia a dia!
CARMAR aposta una vegada més per el Team Building
TeamBuilding
Barcelona 14/02/2017
Per aconseguir un meta és important disposar d’un gran equip i a CARMAR sabem unir-nos tots cap un mateix objectiu per aconseguir els millors resultats, per això hem decidit crear més unió i fer una activitat diferent, que fortifica les relaciones i permet promoure els valors de superació, treball en equip, cohesió i solidaritat.
“Som CARMAR, som Pall-Ex”
Convencion Pall-Ex 2017
Barcelona 09/02/2017
CARMAR, com  a un orgullós membre més de la xarxa Pall-Ex, ha compartit una vegada més unes jornades dedicades al desenvolupament d’un projecte, que ja fa sis anys que és actiu a Espanya.
 
L’esforç continuat i el treball en conjunt de l’equip CARMAR així com el de tota la  xarxa, tenen com a objectiu aconseguir l’excel·lència, per poder donar un millor servei als nostres clients.
 
Per aquest motiu la xarxa Pall-Ex, compta cada dia amb més prestigi dins el sector del Transport, afermant la seva posició i treballant per aconseguir que tots els projectes que es proposen aquest conjunt d’empreses que formen Pall-Ex, sigui un èxit. Estem segurs d’això, perquè darrera d’aquestes empreses hi ha un grup de persones que formen un bon equip.
 
CARMAR vol agrair a la xarxa i a Pall-Ex, la invitació a l’esdeveniment que va tenir lloc a Logroño, el dia 27 de Gener.
 
Som CARMAR, som Pall-Ex.
Reunió general de Direcció i Comercial (CARMAR 2017)
Barcelona 19/01/2017
Novament el passat dia 16 i 17 de gener es torna a reunir tota la direcció de CARMAR (Directors de departaments i de delegacions) així com tot l'equip del departament Comercial per junts debatre i començar l'estratègia prevista per al 2017.

Tot l'equip directiu va exposar i analitzo el Project Pla de cada departament previst per afrontar amb èxit el 2017 i catapultar a la companyia gràcies a noves idees, productes i sistemes operatius, situant-la com a referent en aquest segment de mercat.
Nova incorporació per al grup CARMAR com a director Comercial
EstebanFigueroa
Barcelona 11/01/2017
Des del passat dia 01 de Gener del present any, Esteban Figueroa assumeix la direcció comercial del grup CARMAR. Figueroa és un gran professional amb una trajectòria de més de 25 anys en el sector del cabotatge a Espanya

Carmar l'ha incorporat per donar un nou enfocament al departament, per la seva àmplia experiència en aquest tipus de projectes i per seguir desenvolupant la parcel·la comercial  a nivell de la Península, Balears i Canàries.

Li desitgem el millor en aquesta nova etapa, i estem segurs que junts aconseguirem els objectius comercials marcats en el nostre pla estratègic.
CARMAR serà el seu propi despatxant de duanes i sol·licita als clients les Autoritzacions de despatx
agencia
Barcelona 04/01/2017
Durant el 2016 hem estat treballant i gestionant  per poder ser despatxants duaners.
A partir del 2017.01.01 CARMAR ja serà el seu propi operador de duanes i despatxarem nosaltres mateix al nostre nom, per aquest mateix motiu hem fet una campanya per demanar a tots els nostres clients que ens enviïn les Autoritzacions de Despatx a nom de CARMAR per poder representar davant de les duanes. Les poden sol·licitar telemàticament a través de la pàgina de l'AEAT. 

A continuació els indiquem el Link per poder accedir a la pàgina així com les dades de CARMAR com  Agent de Duanes  (Autoritzat):
 
https://www.agenciatributaria.gob.es/AEAT.sede/procedimientoini/ZP02.shtml
 
Dades autoritzades: Carmar Soluciones Logísticas S.L.
CIF: B-58368713
Tipus d'autorització: GLOBAL
Duanes: TOTS
Caràcter representació: LES DUES
Des de: data actual.
Fins: deixar en Blanc o Segons els seus interessos
CARMAR col·labora amb el Banc d'Aliments
bancoalimentos
Barcelona 23/12/2016
Gràcies a l'acord de col·laboració de CARMAR SOLUCIONS LOGISTICAS amb el BANC D'ALIMENTS DE LAS PALMAS, hem pogut lliurar 8 palets de cereals provinents de Barcelona perquè puguin seguir amb la gran tasca que desenvolupen entre els més necessitats.
Des Carmar ens enorgulleix complir amb la RESPONSABILITAT SOCIAL EMPRESARIAL

S'agraeix al Banc d'Aliment la tasca altruista que realitzen
Renovem la flota de vehicles per a la Distribució a les Balears i les Canàries.
flota
Barcelona 23/12/2016
Seguint amb la nostra Política de millora constant i per poder oferir un servei àgil i d'acord amb les necessitats dels nostres clients, Carmar està renovant la seva flota de vehicles lleugers per a la distribució a les Illes ja sigui a Balears com a Canàries. Ens encaminem a consolidar una flota de vehicles operativa, moderna i respectuosa amb el medi ambient, reduint en més d'un 30% les emissions de CO2 a l'atmosfera.
DB Schenker Partner de CARMAR durant 20 anys.
logo
Barcelona 22/12/2016
Després més de 20 anys col·laborant CARMAR segueix sent franquiciat de DB Schenker per a Balears, sent el numero  u a la llista de clients de CARMAR. Des de la direcció de CARMAR estem molt orgullosos en pertànyer a aquest gran grup.

Durant tot aquest camí hem patit nombrosos canvis i fusions sabent sempre adaptar-nos a les noves situacions i circumstàncies, col·laborant i mantenint uns volums de càrregues moguts dels majors del mercat entre Península i Balears. Això fa que ens situem com una de les principals empreses a les Balears tant en servei com en quilos moguts.
CARMAR amplia novament la seva flota.
Trailer
Barcelona 16/12/2016
Fidels a la nostra política de millora constant i continuant amb el nostre pla d'expansió. Carmar àmplia novament la seva flota de vehicles i contenidors per poder ser més competitius en servei i així reforçar i augmentar la nostra rotació constant de material propi des de qualsevol de les nostres delegacions.
En aquest cas es tracta de la compra de semiremolcs frigorífics, tractores i més contenidors.
Aquesta inversió és indispensable per renovar la flota antiga així com per donar suport al creixement que hem tingut en el 2016 i esperem incrementar en el 2017.
CARMAR patrocina el circuit nacional de tennis Sub 16
prueba
Barcelona 14/12/2016
Seguint amb la nostra política i els nostres valors de compromís, dedicació, esforç, superació, tots els valors que trobem a l´esport. CARMAR patrocina l'Open Gran Canàries. Prova puntuable per al Circuit nacional de tennis SUB 16, campionat que es realitzés aquest cap de setmana a Las Palmas de Gran Canàries.
CARMAR. Un gran equip:
CarreraR
Barcelona 15/11/2016
Novament l'equip de corredors de CARMAR ha participat en una prova esportiva. En aquest cas la Night Run de Les Palmes de Gran Canàries. El que va començar sent un esdeveniment de Team Building per a CARMAR s'està convertint en un equip molt competitiu el qual esta traient unes meritòries classificacions.
Ja s'ha inscrit a l'equip per participar en la propera Marató de Gran Canària, la GCM que es correrà el 22/01/2017.
Canvi horari i possible règim especial per a Balears
Barcelona 26/10/2016
Amb el proper canvi horari del dia 29/30 d'Octubre. El govern autònom Balear en ple sol·licita la possibilitat de no canviar-la, ja que en ser la comunitat autònoma més a l'est de la península és on es fa de dia abans i també es fa fosc abans, és a dir mentre a Galícia encara és de dia a les Balears fa mes d'una hora s'ha posat el Sol. Aquesta mesura els permetria guanyar més d'una hora de llum amb el corresponent estalvi energètic i millores en la seva principal font d'ingressos que depèn en molt bona part del Sol.

Potser molt aviat podrem aplicar la frase. Una hora menys a CARMAR Canàries i una hora més a CARMAR  Balears.
CARMAR Informa de les festes laborals per comunitats autònomes per al 2017.
Calendario laboral 2017
Barcelona 17/10/2016
Segons el BOE núm 244, Resolució del 4 d'Octubre de 2016 la Direcció general d'Ocupació, per la qual es publica la relació de festes laborals per comunitats autònomes per a l'any 2017.
Servei Exprés entre Galícia - Canàries
expres
Barcelona 23/09/2016
Seguint amb la nostra política de qualitat i afany de millora constant, els informem del Pioner Express implementat a la zona de Galícia per Carmar, sent de moment aquesta l'única companyia a oferir-lo.
 
El Servei Exprés entre Galícia i Canàries consisteix d'un Transit Time de 3 a 5 dies.
 
Termini límit de recollida a Galícia (àrea Ciutat) els dijous. Sortides els divendres i lliuraments a Canàries (àrea ciutat) els dimecres. Aquest servei ja està operatiu i enfocat especialment a la campanya de Nadal.
 
Per preus i consultes poden dirigir-se al Departament. Comercial:

Srta. Guacimara Abadin 
g.abadin@carmar.es
f. 606 52 54 41
Remetem nota de premsa de l'ajuntament de Barcelona sobre restriccions de trànsit a Barcelona (Dia sense cotxes)
Barcelona 21/09/2016
"Barcelona celebra aquest dijous 22 de setembre, el dia sense cotxes. La principal novetat és que, coincidint amb el dia mundial sense cotxes, la jornada es durà a terme en un dia laborable.
S'han programat un total de 54 talls en carrers secundaris i d'àmbit local en tots els districtes de la ciutat on es realitzarà una sèrie d'activitats ciutadanes. A més, hi haurà 2 restriccions de trànsit en carreteres principals de la ciutat, on es reduiran o tallaran carrils per prioritzar el transport públic.
16 talls es duran a terme durant el matí, 28 talls es duran a terme durant tota la tarda i 12 talls que afectaran la major part del dia (incloent Restriccions en les dues vies principals) "
CARMAR adquireix nous equips
Barcelona 12/09/2016
Seguint amb la nostra política de millora constant i per poder oferir un millor i més ràpid servei als nostres clients. CARMAR fa una forta inversió en equips propis, ja sigui en plataformes portacontenidors com a TEUS de 20 i 45 peus, per poder seguir oferint una rotació constant i un servei de qualitat amb Balears i Canàries.
Canvi d'instal·lacions en CARMAR Menorca
CARMAR Menorca
Menorca 21/07/2016
Per la present ens plau informar-los, que seguint la nostra política de millora constant del servei, ens hem traslladat a unes noves instal·lacions a Menorca. Aquestes noves instal·lacions són unes de les més operatives i àmplies que es poden trobar a l'illa i cobriran sobradament totes les nostres necessitats a Menorca ja sigui de distribució, càrrega, descàrrega i logística en general.
 
La nostra plantilla seguirà sent la mateixa i la direcció i les dades de contacte són les següents:
 
CARMAR SOLUCIONES LOGÍSTICAS S.L. 
C/. Biniarroca nº 39
07710 Sant Lluis (Menorca) 
Tf. 902 042 900
CARMAR assisteix a la festa de la comunitat Logística de Barcelona. ButiButi 2016
Barcelona 27/05/2016
CARMAR va estar present a la VI Festa de la Comunitat Logística de Barcelona, popularment coneguda com la Buti-Buti. Aquest acte lúdic va ser un autèntic èxit i va concentrar a més de 2.500 professionals del sector del transport i la logística al ZAL del Prat de Llobregat, on les empreses del sector van estar a l'alçada i tots vam gaudir d'un esplèndid dia . Una festa on Carmar va estar molt present com a grup i va participar activament de l'esdeveniment.
 
V Jornades operatives de Pall-Ex
Barcelona 27/06/2016
A aquestes jornades que es van celebrar a les instal·lacions de Pall - Ex a Madrid , van assistir per part de CARMAR :
  
Basilio Zapata, Director de Madrid
Javier Soto, comercial
Francisco Pueyo, Key User
 
Javier Arroyo , cap d'operacions va ser l'encarregat d'impartir aquestes jornades on es van tractar les diferents problemàtiques i punts de vista entre els membres de la xarxa que van assistir a la xerrada.  
Aquest esdeveniment també va comptar amb la presència de Mercedes Peribañez responsable de l' Depot 501, que és la referència de la xarxa com a centre principal.
CARMAR assisteix al 5è Aniversari de la implantació de Pall - Ex Iberia.
Pallex 5º aniversario
Barcelona 13/06/2016
Divendres passat dia 3, una representació de CARMAR composta pel seu director general , el Sr Raúl Fores, el director de Barcelona, Sr. Francesc Pina i el director del departament de Qualitat/Documentació Sr. Sergio Gómez, va estar present a l'acte que Pall-Ex Iberia va organitzar amb motiu del 5è Aniversari de la implantació a Espanya. CARMAR és el membre que dóna servei a les Balears i les Canàries, aportant la seva qualitat i professionalitat a aquesta xarxa de la qual forma part.
CARMAR assisteix a la presentació del ferri de Baleària, Dénia Ciutat Creativa
CARMAR-Balearia
Barcelona 02/06/2016
Francisco Pina - Director d' Operacions de Barcelona i Josep Brullas - Director d' Att. Client/Màrqueting, assisteixen en representació de CARMAR a la inaguració del nou Ferry de BALEARIA Dénia Ciutat Creativa. 

És el quart vaixell de la naviliera que opera diàriament des de Barcelona i en aquest cas unirà Barcelona amb Menorca.
 
El president de Baleària Adolfo Utor assenyala que l'estrena del vaixell va coincidir amb el 13è aniversari de l'inici de les operacions de Baleària al port català , que van començar el 30 de maig del 2003.

Assenyalo també que aquest any presentaran el primer vaixell de Baleària que compta amb un motor de GNL ( gas natural liquat ) , per la seva banda el president del port de Barcelona Sixte Cambra , va agrair a la naviliera " aquesta mentalitat innovadora " i ha desitjat que aquesta aposta de Baleària " tingui un efecte trucada " al sector marítim ja que l'ús de GNL és " un element competitiu "
 
Actualment CARMAR ja té un Partnership amb Baleária i expectatives de creixement de Barcelona i València.
CARMAR assisteix a la festa de la comunitat Logística de Barcelona. ButiButi 2016
Barcelona 27/05/2016
CARMAR va estar present a la VI Festa de la Comunitat Logística de Barcelona, popularment coneguda com la Buti-Buti. Aquest acte lúdic va ser un autèntic èxit i va concentrar a més de 2.500 professionals del sector del transport i la logística al ZAL del Prat de Llobregat, on les empreses del sector van estar a l'alçada i tots vam gaudir d'un esplèndid dia . Una festa on Carmar va estar molt present com a grup i va participar activament de l'esdeveniment.
 
Un equip, un projecte, una meta.
Equipo
Barcelona, 10/05/2016
Algú va dir una vegada que el camí més llarg comença amb un senzill pas, a Carmar hem començat un nou camí, aquest serà llarg i difícil però tenim l’equip i la determinació que ens portarà a la arrivada, i vosaltres sou l’exemple d’aquest nou esperit renovador que ens empeny a seguir aquest camí.
Equip directiu dels departaments d’operacións de Carmar:
Imagen 002
Barcelona, 02/05/2016
Carmar continua amb la seva política de millora i en el seu afany per aconseguir la màxima qualitat en els seus serveis, crea un nou equip que assumirà la direcció dels departaments d'Operacions: Juan José Hernández a Canàries Ezequiel Horrach a Balears i Pere Brullas Soler a la Península. 
  
Juan Jose:
Conèixer el sector i oferir un bon servei és només la meitat de la feina, l'altra meitat i no menys important és que els clients ens coneguin i aquest serà el meu comès fer de Carmar una de les principals empreses de logística especialitzada en l'enllaç entre les Canàries i la península. "   

Ezequiel:
"Són molts els anys dedicats al transport i la distribució de mercaderies a l'arxipèlag balear, seguir oferint qualitat i servei no és fàcil, per això en aquest negoci hem de seguir constantment treballant per mantenir alts aquests nivells." 
  
Pere:
"Carmar està creixent i cada vegada són més els centres logístics que formen part d'aquest nou projecte, coordinar-los a tots representa un gran repte i esforç però tenim una cosa molt valuosa per a realitzar aquesta tasca: un gran equip."
ELECTROLUX - CARMAR estén su Partnership per dos anys mes.
Barcelona 14/04/2016
Durant els passats mesos ELECTROLUX ESPAÑA, SAU ha estat realitzant un tender al mercat per revisar els seus costos i forma detreballar al mercat d'Iberia amb els arxipèlags sent aquest adjudicat a Carmar Soluciones Logisticas de nou.
 
Això donarà a Carmar l'opció de seguir demostrant durant els propers dos anys que es el soci adecuat per ELECTROLUX.
 
La decisió ha estat presa per ELECTROLUX ja que Carmar ha sigut capaç d’establir una oferta competitiva a nivell economic però alhora, ha pogut demostrar en els mesos ja treballats, que ofereix un servei estable eficaç i de qualitat cap a l'arxipèlag Canari amb un tracteproper i professional.
 
Des de la direcciò de Carmar, estem orgullosos d'estendre aquest acord, i treballarem dur per no solament renovar-ho sinó créixer amb elnostre Partner ELECTROLUX.
 
Aquesta adjudicació suporta el missatge en què CARMAR, és una de les empreses líders en servei i volum de càrrega mogut entre península i illes Balears i Canàries.
CARMAR amb l’esport
Barcelona 08/03/2016
Carmar ha format un equip de quatre treballadors de la nostra delegació en Las Palmas de Gran Canària i s' han inscrit a la cursa de les empreses.
Porva esportiva de running organitzada pel diari Canarias 7. Aquesta cursa tindrà lloc el dia 24 d' Abril a les 11:45 pels carrers de Las Palmas.
Ens enorgulleix anunciar-lis aquesta noticia, ja no per la classificaciò sinò per l’rganització i participación del nostre equip. Ánim amb els nostrescorredors.
Nova incorporació en la direcció del departament de Administració
Eva José Franco
Barcelona 17/02/2016
Ens complau comunicar-los la recent en la incoporació en Carmar de Eva José Franco assumint la direcció del departamento d’Administració.
Eva José compta amb una amplia  expriència en administració i finances en diverses empreses de prestigi de sector diversos com alimentació, logística, etc.
 
Amb la incorporació de Eva José a Carmar implantarem una correcta gestió d’administració així com una transparent i rápida i gestió financera.
Reunió direcció Carmar a Barcelona
Barcelona 28/01/2016
Tota la direcció de CARMAR ( Direcció General i directors de plaça ) com tot l’equip comercial es va reunir el 19 de Gener del 2016 a Barcelona, per a tots junts començar l’estratégia prevista per al 2016.
 
Tot l’equip junt ha valorat el camì que hem de seguir i formant equip, aconseguiran l’estratègia de futur que va proposar CARMAR durant el 2015 amb l’integració del nou equip directiu.
CARMAR es modernitza
Barcelona, 23/12/2015
CARMAR es troba en un procés de modernització i profesionalització per tal de seguir la nostra estratègia de lideratge en el sector.
Per potenciar l’enfoc d’excelència, s’ha decidit potenciar dos departaments clau de la compañía.
Aquests departaments son:
 
  • Marketing y Att. Client, per tal de modernitzar la nostre imatge y comunicació amb els clients amb la finalitat d’arribar a ser pro-actius amb els nostres clients i les seves necessitats.
  • Recurosos Humans, ja que el cor de CARMAR son la nostra gent i està clar que si aquest actiu no es cuida, es veurà afectat el nostre servei final.
 
Esperem que en breu, els nostres clients i proveïdors comencin a notar els canvis i que el conjunt aporti una major satisfacció en el nostre producte.
Raül Fores asumeix la direcció de CARMAR per fer-ne líder de la distribució insular
RaulFores
Barcelona, 17/11/2015
El nou director de Carmar Soluciones Logísticas, Raúl Fores, vol situar l'empresa com a líder en el mercat de la distribució insular de càrregues.
Fores, que compta amb una àmplia experiència en logística a nivell internacional , ha començat ja a treballar en el disseny d'una estratègia que permetrà el rellançament de la companyia gràcies a nous productes i sistemes operatius , situant-la com a referent en aquest segment de mercat .
Nou Servei d' Atenció al Client ininterromput
Barcelona. 10/11/2015
Els informem que Carmar, seguint amb la nostra política de millora el departament de Att al client estarà operatiu ininterrompudament de 8:00h a 19:00h de dilluns a divendres.
 
Per qualsevol consulta o gestió no dubtin en posar-se en contacte amb nosaltres en qualsevol dels nostres prefixos nacionals o bé al 902 042 900.
 
Si ho desitgen també poden  comunicar-se amb nosaltres mitjançant la nostra página Web a la pestanya del Contacte.
CARMAR informa de les festes laborals per les comunitats autònomes pel 2016.
Festes Laborals 2016
Barcelona 02/11/2015
Per la present ens complau comunicar, segons la resolucio del 19 d’Octubre de 2015 de la direcció General de treball, per la qual es publica en el BOE la pròxima relació de les festes laborals per a les disset comunitats autònomes y les ciutats de Ceuta i Melilla per el proper any 2016.
Acord entre Carmar i Toyota per a la renovació total de l'equip del magatzem.
carretillas
Barcelona, 05/10/2015
Seguint el nostre afany de millora la política de qualitat de CARMAR, CARMAR  ha decidit, durant el mes de juliol, tancat un acord amb un dels sues Partners, Toyota, per unificar la  flota d’equips del magatzem. Les raons principals d'aquest canvi s'han basat en:
  • Reduir la contaminació ambiental que causava tenir encara flota dièsel.
  • Canviant per una flota d’equips modernitzats, més sofisticat i àgil.
  • Centrats en la millora del servei als nostres clients, per la reducció de la potencial brutícia i una millor gestió dels seus productes.
Aquesta relació s'estendrà almenys durant un període de 5 anys, on Toyota i CARMAR buscaran  constantment, la millora de la maquinària i l'assoliment d'objectius comuns.
Francisco Pina, fitxa per Carmar Solucions Logístiques
Francisco Pina, ficha por Carmar Soluciones Logísticas
Barcelona, 26/08/2015
Francisco Pina, fitxa per Carmar Solucions Logístiques com a nou director de l'oficina de Carmar a Barcelona. Aquest professional amb més de 35 anys d'experiència en el sector logístic vol contribuir al creixement i millora de la companyia en el competitiu mercat de la distribució a Canàries i Balears.
Carmar obre nova delegació a València
Valencia. 01/05/2015
Senyors, per la present ens plau informar-los, que seguint la nostra política de millora constant del servei, hem obert delegació pròpia a València i així mateix indicar-al capdavant de la mateixa s'ha incorporat a la nostra plantilla Antonio Garcia Domenech, professional d'àmplia experiència en aquesta plaça, que ostentés el càrrec de director, la direcció de les noves instal·lacions és:

Ciutat de Gibraltar, 20-22
Polígon Industrial Fuente del Jarro
46988  Paterna (València)
Tel. 960900711
E-mail valencia@carmar.es


Aquesta delegació es troba totalment operativa i a la seva disposició, des del dia de 4 maig de 2015.

Indicar també que paral·lelament la societat Carmar Llevant SL, deixa de representar-nos a tots els efectes en aquesta comunitat.
Reunió direcció Carmar a Barcelona
Barcelona 28/01/2016
Tota la direcció de CARMAR ( Direcció General i directors de plaça ) com tot l’equip comercial es va reunir el 19 de Gener del 2016 a Barcelona, per a tots junts començar l’estratégia prevista per al 2016.
 
Tot l’equip junt ha valorat el camì que hem de seguir i formant equip, aconseguiran l’estratègia de futur que va proposar CARMAR durant el 2015 amb l’integració del nou equip directiu.